GRATIS LEVERING BENELUX

Retourneren

We hebben een retourbeleid van 7 dagen, wat betekent dat u 7 dagen na ontvangst van uw artikel de tijd hebt om een retourzending aan te vragen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel in dezelfde staat verkeren als u het hebt ontvangen. Het moet ongebruikt en in de originele verpakking teruggestuurd worden, de kosten worden door u betaald. U hebt ook een betalingsbewijs of bewijs van aankoop nodig.

Om terug te keren kunt u contact met ons opnemen via info@maxrete.be . Als uw retourzending wordt geaccepteerd, sturen we u een retourlabel en instructies over hoe en waar u uw retourzending kunt verzenden. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst om retourzending te vragen, worden niet geaccepteerd.

Voor vragen over retournering kunt u altijd contact met ons opnemen op info@maxrete.be .

 

Schade en problemen

Controleer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het item defect of beschadigd is of als u het verkeerde item hebt ontvangen, zodat we het probleem kunnen beoordelen en oplossen.

 

Uitzonderingen / niet-retourneerbare artikelen

Helaas kunnen we geen retourzendingen accepteren voor verkoopartikelen of bestellingen met korting of gratis verzending zonder extra incassokosten. Indien van toepassing dient u de kosten voor het terugzenden van een pallet te betalen.

 

Uitwisselingen

De snelste manier om ervoor te zorgen dat je krijgt wat je wilt is door het item terug te sturen, eenmaal de retourzending is geaccepteerd, koop je het nieuwe item aan.

 

Terugbetaling

We brengen u op de hoogte zodra we uw retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd. Ook laten we u weten of de terugbetaling al dan niet is goedgekeurd. Als dit is goedgekeurd, wordt het bedrag automatisch teruggestort naar uw oorspronkelijke betalingsmiddel. Vergeet niet dat het enige tijd kan duren voordat uw bank of creditcardbedrijf de terugbetaling ook verwerkt en terugstort.