GRATIS LEVERING BENELUX

Over Ons

Gedaan met het tillen van zware zakken. Gedaan met tijd verliezen in de doe-het-zelf-zaak. Klaar om sneller te klussen?

Maxrete heeft decennialange industriële ervaring in de productie van vooruitstrevende beton. Onze betonproducten zijn samengesteld uit onder andere geëxpandeerde kleikorrels van Argex. Wist je dat er hierdoor dubbel zoveel beton zit in zakken van Maxrete als in de gebruikelijke betonzakken?

We ontwikkelen en produceren onze eigen producten op een duurzame manier en leveren per pallet over heel de Benelux. Binnen de 2-3 werkdagen heeft onze logistieke partner uw palletten geleverd.

Ons doel is om het je zo makkelijk mogelijk te maken, van levering tot gebruik. Je spaart tijd uit en kan sneller je project(en) afwerken.

Onze betonproducten zijn eenvoudiger te mixen, te plaatsen en af te werken.

Sneller afwerken van klusjes

Onze beton bevat een hoge structurele kracht en bestaat uit een lichtere betonmix waardoor het vlotter en handiger is in gebruik. Bovendien is het makkelijker te mengen, te plaatsen en af te werken. Je kan dus efficiënter en effectiever te werk gaan.

Wij denken aan uw veiligheid en gezondheid

Onze beton heeft een hoog volume, maar voelt wel lichter aan. Hierdoor valt het makkelijker en veiliger te verplaatsen en verminder je de kans op blessures. We denken zelfs aan de gezondheid en veiligheid van uw constructie, want die komt onder minder druk te staan.

Leveren bij je thuis

Je bent slechts enkele kliks verwijderd van je online-aankoop. Geen onnodige ritten meer met je wagen, verspillen van tijd in een winkel... Maxrete levert bij je thuis wanneer het jou het beste uitkomt.

Duurzamer met Maxrete

Door de unieke samenstelling van Maxrete beton treedt er een betere thermische en akoestische isolatie op.

De productiematerialen waaruit Maxrete bestaan zijn ook nog eens 100% milieuvriendelijk.